UnicumJO13-2

Demo-training bij de JO13-2 van vv Unicum!

Deze maandagavond stond een demo-training met Smartgoals op de agenda. Samen met de JO13-2 hebben we in verschillende vormen met de Smartgoals getraind op het aannemen en passen, dribbelen, kort draaien en vooral overzicht houden.

Uit onderzoek blijkt dat het creëren van onverwachte situaties tijdens de training enorm bijdraagt aan de effectiviteit van de training. De Smartgoals kunnen daar ontzettend bij helpen. Je brein moet zich continu aanpassen, groeit daar sneller van en daarmee ook je (voetbal)vaardigheden. (zie ons item op onze website over het trainen met Smartgoals)

 Met deze demo-trainingen doen we ervaring en praktische kennis op ten behoeve van onze individuele, groep- en teamtrajecten. Ondanks de kou en regen was het een leuke en leerzame en daarmee geslaagde trainingsavond voor zowel de mannen van Unicum als voor ons.

Ook interesse in een demo-training of heb je een gerichte vraag of verzoek, neem dan contact op via info@lerenwinnen.nl of via 06-83985168. Dan kijken we samen wat mogelijk is.